Back top Subscribe

Subscribe to the newsletter and receive all the most recent first. Promotions and discounts will not pass by you.

Fashion Tips for Your Freshman Year of College

Fashion Tips for Uw Eerste jaar van College

Gaan naar de universiteit is a spannende en wellicht wat angstige Tijd. Er Gaat Duidelijk Veel te leren en je diploma Zal hopelijk Opent Vele deuren for u in de Toekomst. Maar, Het is meer dan DAT. Het is a Kans OM Nieuwe Mensen te Ontmoeten, Hebben Een toevoegen aantal avonturen, en erachter te Komen wie je bent. Als Het Gaat OM mode, Zou DIT wel eens de Beste Tijd van je leven.

Experimenteer met Stijl

Als je bent opgegroeid rond dezelfde groep Mensen sterven je waarschijnlijk enorme Kwam te Zitten in Een Stijl. Je zou Het can are tomboy van de girly Één van uw Met groep. Zo, DAT nog steeds wie je was Altijd Verwacht. Gaan naar de universiteit betekent Ontmoeting met Een heleboel Mensen sterven Je Niet kent. Ze Hebben Geen Verwachtingen van u. U Kunt experimenteren met several Stijlen Keuzes en mode zonder angst for Oordeel.

Wees moedig. Probeer kleuren sterven je nog Nooit Hebt Gedragen en proberen Nieuwe Stijlen. Doe jezelf Niet beperken tot één kamer. Draag wat je verwelken.

Zelf Opnieuw uitvinden

Gebruik this Experimenten OM u te Helpen erachter te Komen wie je verwelken are for this spannende Nieuwe fase van je leven. Het Hoeft Niet te houden: je Kunt Opnieuw uit te Vinden als u Zin Heeft. De Schoonheid van Het Eerste jaar Is dat van Iedereen hetzelfde Zal DOEN DUS er is Geen Zorgen te maken dan wat van Iedereen Denkt.

Bereid je for Partijen

Partijen met Uw college Vrienden Zullen Niet hetzelfde are als Uw Vrienden en familie Bijeenkomsten weer thuis te are. Ten Eerste, heb je Niet Nodig Om Te kleden. Dragen wat Maakt je warm Gevoel. Ten Tweede, Niet Dragen Uw Beste kleding of schoenen, omdat’ this Partijen niet bekend OM their netheid. Ten derde-, vergeet Niet OM Een jas te Nemen. Een Goedkope hoody je Het Niet erg verliezen is Een goede Optie for the kille, lacherig Loopt terug naar slaapzalen.

lounge Wear

Er Zullen kater dagen van dagen DAT je Veel werk Hebt wanneer je gewoon Niet de Moeite Om Te kleden. Maar, Kunt u Nog steeds verwelkingsziekte diner ontmoette Uw Vrienden te Hebben. Op this dagen Vindt u Een toevoegen aantal leuke en Comfortabele loungewear Nodig Hebben. Flanellen pyjama van joggingbroeken en t-shirts te maken Stijlvolle en toch Comfortabele opties sterven u Graag uit pop in Zou Zijn.

Hier krijg je Een nieuw kapsel

Een nieuw kapsel aan Uw Nieuwe Smaken te passa is a must. Je zal Nooit Zo goed Opnieuw te Kijken. Haal Het Meeste uit Uw jeugdige gloed en probeer IETS nieuws. To learn Een korte snit , scheer Het af, of probeer Een dramatische kleur. Neem Een Aantal Risico’s en vergeet Niet DAT Haar Groeit terug!

Toon Class Pride

Gaan naar de universiteit is IETS OM draaft op te are. Ik zeg Niet DAT u Moet Worden aangekleed top tot teen in Uw logo van de school, Maar Een gegraveerd sieraad van Een klasse ring including sterven van signitas.com Kan Een geweldige Manier OM Uw trots te Tonen en Een prachtige herinnering are als je Eenmaal Klaar gebogen scholen .

Mode is a van de makkelijkste onderdelen van de universiteit DUS geniet Ervan. Nieuwe Dingen te proberen, experimenteren met Verschillende eruit ziet, en Veranderen Zo Vaak als je verwelken. Fashion Is een deel van de universiteit sterven Niet Hoeft stressvol.

Leave A Comment

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.