Back top Subscribe

Subscribe to the newsletter and receive all the most recent first. Promotions and discounts will not pass by you.

De leukste handtassen van dit moment

Een nieuw seizoen betekent vaak ook een nieuwe handtas voor sommige mensen. Ben je ook nog op zoek naar een leuke tas voor aankomend seizoen? In dit artikel laten we een aantal leuke tassentrends zien waarvan wij denken dat ze helemaal de show zullen stelen!

Maak het bont

In de aankomende herfst en winter zul je veel fluffy (nep)bont in allerlei kleurtjes zien. Jassen, truien, maar ook handtassen zullen van dit heerlijk zachte materiaal worden gemaakt. Een clutch van nepbont staat erg leuk bij een chique gelegenheid!

Reptielenprint

Tassen met reptielenprint zoals croco- of slangenleer is eigenlijk nooit uit de mode. Ook aankomend seizoen zul je dus weer veel handtassen in deze print terugzien. Je kunt het veilig en klassiek spelen reptielenprint in zwart- of bruintinten te kiezen. Maar eigenlijk is het nu helemaal hip om voor uitdagendere kleuren te gaan: pasteltinten of juist fellere kleuren!

Box bag

De box bag doet al een aantal seizoenen mee en je mag er nu nog steeds mee gezien worden! Deze tas doet je denken aan een broodtrommel, maar dan wat groter, in allerlei leuke printjes en kleurtjes en met een handvat en een schouderhengsel eraan. Ga dit seizoen voor een box bag bezaaid met logo’s of in een fel knalkleurtje.

Tas om de nek

Aangezien minimalisme ook een trend is die maar niet blijkt weg te gaan, is het eens goed om je handtas eens helemaal leeg te maken en te kijken wat je daadwerkelijk nodig hebt. Tegenwoordig kun je ook prima overleven met je bankpasje en je telefoon. Deze spullen passen ook als enige in deze vierde tassentrend van dit moment: het nek-tasje. Dit is eigenlijk een soort ketting met daaraan een klein tasje, die je dus om je nek hangt. We zagen het al op de catwalk bij Louis Vuitton, Chanel en Marc Jacobs. Dus wie weet wordt het wel een echte hit in het modestraatbeeld!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.